Fitness

Rantakuntoon pilateksen avulla

Haaveiletko timmistä vatsasta? Odottavatko unelmabikinit käyttäjäänsä vaatekaapissasi? Tuntuuko siltä, että turvottaa etkä kehtaa näyttäytyä rannalla uimapuvussa? Ei hätää! Tehokkaan pilateksen avulla kuka tahansa voi saavuttaa unelmakroppansa ja päästä upeaan rantakuntoon. Pilates on erinomainen tapa kehittää vartalon syviä lihaksia ja sitä kautta saavuttaa kaunis ja hallittu vartalo. Pilateksessa keskitytään etenkin vartalon keskialueeseen, jota vahvistamalla niin selkä kuin vatsakin tulevat parempaan kuntoon. Pilateksen avulla on mahdollista saavuttaa myös hyvä ryhti. Pilates on siitä erinomainen laji, että sitä voi harrastaa melkein kuka tahansa. Olitpa jo urheilutaustan omaava tai vasta-alkaja, tarjoaa pilates jokaiselle jotain.

Vatsa ja selkä kuntoon pilateksella

Koska pilateksessa keskitytään nimenomaan vatsan alueeseen ja syviin lihaksiin on se tehokas laji kaikille, jotka haluavat kauniin ja litteän vatsan sekä hyvän ryhdin. Tehokkaat liikkeet näkyvät suoraan ongelmakohdissa eli siellä mahan alueella. Monen ongelmana tuntuu nykyisin olevan ns. pömppövatsa. pömpöttävä vatsa voi johtua erkaantuneista vatsalihaksista, mikä puolestaan voi olla seurausta vaikkapa raskaudesta, ylipainosta tai väärin harjoitetuista vatsalihaksista. Erkaantuneet vatsalihakset voivat oireilla eri tavoin, kuten esimerkiksi selkäkipuina ja pidätysvaikeuksina. Pilates auttaa erkaantuneisiin vatsalihaksiin. Kuulemma jopa Joseph Pilates, joka kehitti pilateksen, kärsi erkaantuneista vatsalihaksista. Pilateksen avulla et saa ainoastaan kaunista vatsaa, vaan se auttaa myös moniin muihin ongelmiin. Vartalon keskialueen vahvistaminen auttaa nimittäin myös selkäongelmista kärsivää. Pilateksessa harjoitellaan selän oikeanlaista kuormittamista, mikä auttaa selkää pysymään paremmassa kunnossa. Pilates on siis todella tehokas laji!

Kaunis kroppa vaatii kauniit kengät

Pilates on siitä erinomainen ja tehokas laji, että se tekee kropalle paitsi sisäisesti niin myös ulkonäöllisesti hyvää. Pilateksen harrastajan tunnistaa itse asiassa jo kaukaa. Hän osaa kantaa kroppansa tyylikkäästi ja näyttävästi. Hyvinvointi näkyy jo kaukaa. Tämä johtunee siitä, että pilateksen harrastajan vartalo on aina kauniissa ryhdissä. Toinen syy lienee se, että kun kroppa ja mieli ovat kunnossa, myös itsevarmuus kasvaa. Ja kun itsevarmuus kasvaa, käyttää mielellään kauniita vaatteita ja kenkiä. Naisilla etenkin korkokengät parantavat ryhtiä entisestään, mikä saa vartalosi näyttämään entistäkin paremmalta. Nykyisin kenkien ostaminen onnistuu, mistä päin maailmaa tahansa. Ei ole väliä, asutko kaupungin keskustassa vai maaseudulla kaukana kenkäkaupoista. tilaa kenkiä netistä ja saat kotiisi juuri sinulle sekä kauniille pilateksen avulla treenatulle vartalollesi sopivimmat kengät!